Floating Button

Cases

Referentie Case
Comments (0)

Klant: Ministerie van Justitie
Uitdaging: Modernisering en verjonging van het IT-team
Oplossing: Detachering van jonge, enthousiaste full stack developers

Het Ministerie van Justitie stond voor een grote uitdaging: een dringende behoefte aan modernisering van hun IT-systemen en de integratie van nieuwe technologieën. Bovendien naderden veel leden van hun bestaande IT-team de pensioenleeftijd. Er was een duidelijke noodzaak voor frisse talenten met moderne vaardigheden om deze transitie vlot te laten verlopen.

Devolvio BV, bekend om zijn expertise in het leveren van innovatieve IT-oplossingen, werd benaderd om deze uitdaging aan te gaan. Onze aanpak was tweeledig:

  1. Werving en Opleiding: We hebben een groep jonge, enthousiaste developers gezocht die potentieel hadden om zich te ontwikkelen in full stack development. Deze junior developers doorliepen een intensief ontwikkelingsprogramma binnen Devolvio, specifiek afgestemd op de behoeften van het Ministerie van Justitie.
  2. Praktijkervaring en Begeleiding: Na een maand van intensief leren, werden deze junior developers gedetacheerd bij het Ministerie van Justitie. Hier konden ze hun vaardigheden in de praktijk brengen, onder begeleiding van ervaren senior developer van Devolvio. Dit zorgde voor een soepele overdracht van kennis en een effectieve integratie in het team van het ministerie.

De resultaten waren indrukwekkend. De junior developers hebben zich snel aangepast en zijn essentiële leden van het IT-team van het Ministerie van Justitie geworden. Hun frisse perspectieven en nieuwe technologische vaardigheden hebben bijgedragen aan een succesvolle modernisering van de IT-systemen. De senior developers van Devolvio hebben ervoor gezorgd dat de overgang soepel verliep en dat de nieuwe teamleden continu ondersteund werden in hun leerproces.

Devolvio BV heeft succesvol aangetoond hoe de juiste combinatie van talent, opleiding en begeleiding kan leiden tot een significante versterking en modernisering van een IT-team. Onze aanpak bij het Ministerie van Justitie onderstreept onze inzet voor het leveren van op maat gemaakte, innovatieve oplossingen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

devolvioadm
Jan 30, 2024
Lees verder