Floating Button

Academy

Wil jij jezelf ontwikkelen?

Hier investeren we in de groei van toekomstige en huidige developers. Onze missie is om een leergemeenschap te creëren waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Van hands-on workshops en technische training tot mentorprogramma’s en uitdagende projecten, we bieden een inspirerende omgeving om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van development of je expertise wilt uitbreiden, bij onze Academy vind je de juiste middelen om jouw potentieel te ontketenen.

Doe mee en laat je passie voor coding tot bloei komen!

De Devolvio Academy

Bij Devolvio’s Academy volgen we een gestructureerde aanpak om je ontwikkeling te stimuleren:

1. Aanmelding en Start

Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt, begint je Academy-avontuur. Je wordt ingedeeld in een klas waarin je de ruimte krijgt om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen.

2. Individuele Groei

De duur van de Academy varieert op basis van de expertise waarop je je richt. Ongeacht je keuze, zorgen we ervoor dat je gedurende het hele traject goed wordt begeleid en ondersteund.

3. Ondersteuning en Voorbereiding

Tijdens de Academy heb je regelmatig gesprekken om je voortgang te bespreken. We bereiden je voor op interactie met klanten en bieden je de vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken.

4. Inzet bij Klanten

Zodra je de Academy hebt voltooid, ga je aan de slag bij klanten. Hier ben je niet alleen - een Senior of Tech Lead zal je begeleiden en ondersteunen terwijl je jouw expertise toepast in echte projecten.

5. Continu leren

Tijdens je klantprojecten blijven we betrokken. Regelmatige check-ins met je mentor helpen je groeien en jezelf uit te dagen. Daarnaast kom je wekelijks terug naar ons kantoor om kennis uit te wisselen met collega's.

Welke Academy kun je volgen?