Floating Button

Academy

Devolvio Academy – Waar Talent Evolueert

Een wereld van mogelijkheden voor Developers

Bij Devolvio geloven we in de kracht van continue groei en ontwikkeling.

De Devolvio Academy is onze toewijding aan het cultiveren van de volgende generatie technologie-experts.

Of je nu net begint of je vaardigheden wilt verfijnen, onze Academy is de springplank naar een succesvolle carrière in de IT.

Ons Ontwikkelprogramma: Begin Bij de Basis

Ons programma is ontworpen om jou een stevige fundering te bieden.

Beginnend met essentiële tools zoals OpenEdge, Git, Bitbucket, en GitHub, zorgen we ervoor dat je de basisprincipes grondig begrijpt.

Vervolgens verdiep je je in Agile en Scrum, en leer je hoe deze methodologieën de efficiëntie en samenwerking in projecten verhogen.

Kies jouw pad

Bij Devolvio kun je jouw passie volgen. Kies voor een carrière in front-end ontwikkeling met JavaScript en React, of duik in de back-end wereld met Java, Python en geavanceerde frameworks zoals Spring en Quarkus. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de cutting-edge velden van AI & ML of DevOps, bieden we gespecialiseerde paden met training in Docker, Kubernetes, en cloudtechnologieën.

Carrièreontwikkeling

De Academy is meer dan alleen leren; het is een pad naar professionele groei. Door onze nauwe banden met de industrie en ons uitgebreide netwerk, bieden we unieke kansen om je vaardigheden in de praktijk te brengen, zowel binnen Devolvio als in externe projecten.

Vacatures

Filter by

Of je nu met ons wilt samenwerken, nieuwsgierig bent naar onze expertise, of gewoon een goed gesprek wilt voeren over technologie en innovatie, we staan altijd klaar om je bericht te ontvangen.

Stuur die e-mail, vul het contactformulier in of kom gewoon even langs!

We kijken ernaar uit om van je te horen!