Floating Button

Over ons

Over Devolvio

Devolvio, waar technologie en menselijkheid samenkomen om iets buitengewoons te creëren. We zijn meer dan alleen een IT-bedrijf; we zijn een community van enthousiaste developers, experts en creatieve denkers die verenigd zijn door onze passie voor technologie en innovatie.

< Development >

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar diepgaand: we streven ernaar om de ontwikkeling van zowel technologie als mensen te bevorderen.
Bij Devolvio geloven we in de kracht van persoonlijke groei en de impact die dit heeft op onze klanten, onze medewerkers en onze industrie.

Wat Ons Onderscheidt

Wat ons onderscheidt van andere IT-bedrijven is onze toewijding aan zowel technische excellentie als persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we onze getalenteerde developers helpen hun programmeervaardigheden te verfijnen, richten we ons ook op het versterken van hun sociale vaardigheden en persoonlijke groei. We zijn ervan overtuigd dat een goede developer niet alleen bekwaam moet zijn in code, maar ook in het opbouwen van sterke relaties en het inspireren van anderen.

Onze Partnerships

Bij Devolvio streven we naar langdurige partnerships met onze klanten. We begrijpen dat de juiste developer niet alleen een technisch wonder moet zijn, maar ook een waardevolle toevoeging aan een team, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

We willen partnerschappen opbouwen waarbij klanten kunnen rekenen op de kwaliteit van onze gedetacheerde developers en tegelijkertijd kunnen genieten van de energie, de passie en het plezier dat ze met zich meebrengen.

Onze toekomst

We zijn vastbesloten om te groeien en te evolueren, zowel als bedrijf als individuen. Onze focus ligt op Development, Cloud & Infrastructuur en AI & ML, en we zijn van plan om groepen te creëren waarbij elk teamlid een eigen ontwikkelingspad heeft.
Dit stelt ons in staat om te blijven innoveren en onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Join the Journey

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis naar technologische vooruitgang en persoonlijke groei.
Of je nu een klant bent die op zoek is naar getalenteerde developers of een getalenteerde developer die op zoek is naar een boeiende en ondersteunende omgeving, Devolvio is de plek waar je kunt gedijen en samen kunt groeien.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin technologie en menselijkheid hand in hand gaan.

Onze Experts