Floating Button

Teamversterking

Boost Je Team met onze Developers

Bij Devolvio begrijpen we hoe cruciaal een sterk en bekwaam team is voor het succes van een organisatie.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een langdurig partnerschap, wij hebben de experts die jouw team de juiste boost kunnen geven die het nodig heeft.

< Development >

Wat hebben onze Developers te bieden?

Welke skills hebben wij in huis

DevOps

Onze developers hebben expertise in DevOps-praktijken, waaronder het automatiseren van infrastructuur, continue integratie en continue levering (CI/CD), en het beheren van containerorkestratie met tools zoals Kubernetes en OpenShift.

Cloud Platforms

Ze zijn bedreven in het werken met verschillende cloudplatforms, waaronder AWS (Amazon Web Services), Azure, Google Cloud, en IBM Cloud.

Cybersecurity

Onze experts begrijpen de basisprincipes van cybersecurity en kunnen bijdragen aan het beveiligen van softwaretoepassingen en infrastructuur.

Agile en Scrum

Ze zijn ervaren in agile softwareontwikkelingsmethodologieën, waaronder Scrum en Kanban, om projecten op een efficiënte en collaboratieve manier te beheren.

UI/UIX-ontwerp

Voor front-end ontwikkelingsprojecten hebben we ontwerpers met expertise in gebruikersinterface- (UI) en gebruikerservaringsontwerp (UX) om intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicaties te creëren.

Data & Analyse

Naast datagestuurde ontwikkeling, hebben we specialisten op het gebied van data-analyse en big data die kunnen helpen bij het extraheren van waardevolle inzichten uit grote datasets.

Blockchain-technologie

Voor projecten met blockchain-toepassingen hebben we developers die bekend zijn met blockchain-technologieën zoals Ethereum en Hyperledger Fabric.

Schaalbaarheid en Prestatieoptimalisatie

Onze developers kunnen architecturale beslissingen nemen om de schaalbaarheid en prestaties van softwaretoepassingen te verbeteren.

< Development >

Versterk jouw Team, Realiseer je Visie

Voordelen van Teamversterking met Devolvio

Versterk jouw team!

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?
Vraag vrijblijvend ons advies!

Kom je handjes te kort?

Soms kunnen de uitdagingen en kansen van vandaag sneller gaan dan jouw team aankan. Geen zorgen, Devolvio staat voor je klaar. Ons team van ervaren professionals is beschikbaar om jouw projecten te versterken en jouw team uit te breiden op tijdelijke basis.

Of je nu extra krachten nodig hebt voor een specifiek project, tijdelijke piekperiodes, of gewoon om flexibiliteit in jouw team te brengen, onze experts staan voor je klaar. Wij bieden expertise in diverse gebieden, waaronder softwareontwikkeling, cloud computing, data-analyse, en meer.

Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en wij zorgen voor de juiste professionals die naadloos integreren met jouw team en bedrijfscultuur. Samen zetten we stappen richting succes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over capaciteit.

Onze Experts