Floating Button

Elastic

Versnel de tijd tot inzicht met Elasticsearch en AI

Devolvio stelt iedereen in staat om de antwoorden te vinden die ertoe doen.
Uit alle gegevens. In realtime. Op schaal.

Drie oplossingen gebouwd op Elasticsearch

Ervaar razendsnelle, relevante inzichten met onze aanpasbare bedrijfsoplossingen, aangedreven door het Elasticsearch Platform en AI. Vereenvoudig operaties, versnel de analyse van oorzaken en pak bedreigingen efficiënt aan.

Search

Elastic Search is een krachtige zoekmachine die grote hoeveelheden data doorzoekbaar maakt voor nauwkeurige en snelle informatie-extractie.

Observability

Elastic Observability biedt inzicht in systeem- en applicatieprestaties via monitoring, tracing en loganalyse, om problemen snel te identificeren en op te lossen.

Security

Elastic Security biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals dreigingsdetectie, SIEM en endpointbeveiliging, om data en systemen te beschermen tegen aanvallen en inbreuken.

Van het optimaliseren van klantenservice tot het analyseren van operationele gegevens, onze Elastic-oplossingen brengen je een concurrentievoordeel.
Laten we samenwerken om jouw gegevens tot leven te brengen.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe Elastic jou kan helpen jouw doelen te bereiken.”

Elastic pricing

De optimale manier om Elastic te benutten, volgens Devolvio, is via Elastic Cloud. Dit is onze door de openbare cloud beheerde service die wordt aangeboden door vooraanstaande cloudproviders. Voor klanten die de software liever zelf beheren, of het nu binnen een openbare, private of hybride cloudomgeving is, bieden wij de mogelijkheid om de Elastic Stack te downloaden en in te zetten.

Samen creëren we oplossingen die perfect passen bij jouw cloud- en beheervoorkeuren.

Standaard

Een geweldige plek om te beginnen

SECURITY

OBSERVABILITY

SEARCH

Goud

Alles van Standaard plus

SECURITY

Platina

Alles van Goud plus

SECURITY

OBSERVABILITY

SEARCH

Enterprise

Alles van Platina plus

SECURITY

OBSERVABILITY

SEARCH

Kom je handjes te kort?

Soms kunnen de uitdagingen en kansen van vandaag sneller gaan dan jouw team aankan. Geen zorgen, Devolvio staat voor je klaar. Ons team van ervaren professionals is beschikbaar om jouw projecten te versterken en jouw team uit te breiden op tijdelijke basis.

Of je nu extra krachten nodig hebt voor een specifiek project, tijdelijke piekperiodes, of gewoon om flexibiliteit in jouw team te brengen, onze experts staan voor je klaar. Wij bieden expertise in diverse gebieden, waaronder softwareontwikkeling, cloud computing, data-analyse, en meer.

Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en wij zorgen voor de juiste professionals die naadloos integreren met jouw team en bedrijfscultuur. Samen zetten we stappen richting succes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over capaciteit.

Onze Experts